Even voorstellen

Dierenkliniek Maastricht heeft een jong en enthousiast team dat met liefde klaar staat voor u

en uw dier. Ons team volgt regelmatig nascholingen, zodat we u de nieuwste kennis in ons vakgebied kunnen bieden. 

Sander Mes

Dierenarts - eigenaar

“Na een leuke studie in Utrecht ben ik samen met Annick meegegaan naar het mooie Zuid-Limburg, waar we samen gesetteld zijn.  Ik heb ervaring opgedaan in verschillende klinieken in Zeeland (waar ik vandaan kom) en Zuid-Limburg. Hierna kregen we de kans om een eigen dierenkliniek te starten, waar we ons vol overgave op storten. Ik haal veel voldoening uit het oplossen van medische vraagstukken en het contact met de baasjes. Daarnaast heb ik een speciale interesse in de oogheelkunde, waar ik mijn kennis dan ook in blijf uitbreiden."

  

Afgestudeerd in 2014 te Utrecht

Sander werkt voornamelijk op locatie Heer

Persoonlijke interesse in oogheelkunde

Annick Mes-Brouwers

Dierenarts - eigenaar

 “Op mijn zevende nam ik de eerste zwerfkat mee naar huis en riep ik dat ik dierenarts ging worden. Mijn moeder heeft het geweten, want er waren altijd wel dieren in en rond ons huis te vinden. Een nest kittens van twee dagen oud, een gedumpte schildpad in de badkuip of een gevlekt paard in de wei, niets was te gek. In plaats van een strandvakantie ging ik naar Namibië om met Cheeta's te knuffelen of naar Lapland om met sledehonden te werken. Niet zo gek dat ik in 2014 afstudeerde als dierenarts met een leuke man op de koop toe.”

Afgestudeerd in 2014 te Utrecht

Annick werkt voornamelijk op locatie Heer

Persoonlijke interesse in weke delen chirurgie en kattengeneeskunde.

37750_427505749960_65898_n.jpg

Maaike Schetters

Dierenarts

Al vanaf dat ik een jaar of 3 was, wist ik wat ik wilde worden later: Dierendokter. Van deze droom ben ik eigenlijk nooit afgeweken. In 2013 heb ik van mijn droom realiteit kunnen maken en ben ik afgestudeerd als dierenarts in Utrecht.

In 2014 heb ik mijn eerste vakantiewaarnemingen gedaan in Maastricht en ben eigenlijk nooit meer vertrokken uit het mooie Limburg. Helaas zat toentertijd een vaste baan er nog niet in, maar ik ben altijd in de praktijk mee blijven lopen om ervaring op te doen.

Na wat omzwervingen in verschillende praktijken in Brabant (waar ik oorspronkelijk vandaan kom) ben ik vanaf 2016 weer terug op mijn vaste honk in Maastricht.  

Ik geniet vooral van de afwisseling in de praktijk, het contact met de dieren en de band die ik in de loop der jaren heb kunnen opbouwen met de baasjes."

  

Afgestudeerd in 2013 te Utrecht

Maaike werkt op locatie Brusselsepoort

Kim van Ingen Schenau - de Jong

Dierenarts

“Bij mijn ouders thuis in Alphen aan den Rijn hebben we altijd katten gehad; na een aantal (voor mij bewuste) bezoeken aan de dierenarts wist ik “ik wil dieren beter maken”. Naast katten kwamen er in de loop de jaren ook pony’s en paarden op mijn pad. Gelukkig kon ik mijn paardenhobby goed combineren met school en later ook met de studie Diergeneeskunde in Utrecht.

Sindsdien ben ik werkzaam als dierenarts in Zuid-Limburg; in 2015 heb ik Annick leren kennen als directe collega en daarmee ook Sander. Ik heb 10 jaar in loondienst gewerkt en in 2020 ben ik als ZZP-er begonnen. Op dit moment ben ik dan ook werkzaam op verschillende praktijken waaronder Dierenkliniek Maastricht waar ik op dinsdag te vinden ben.

Naast mijn werk ben ik druk met mijn gezin; mijn man Rik en onze 2 kinderen Luuk en Jasmijn. Uiteraard ontbreekt het bij ons thuis ook niet aan (huis)dieren; ons huis wordt vergezeld door katten, konijnen, kippen, eenden en schapen.”

 

Afgestudeerd in 2009 te Utrecht

Kim werkt op locatie Heer

 

Persoonlijke interesse in tandheelkunde, weke delen chirurgie en kattengeneeskunde.

Chantal Nitsche

Para-veterinair

"Ik ben al van kleins af aan zeer begaan met dieren en wist ook al snel dat ik iets met dieren wilde gaan doen. Mijn droom als klein kind was hondenbegeleider bij de politie, maar dat heeft zich in de loop van de jaren veranderd naar dierenartsassistente. Toen ik 2011 afstudeerde ben ik direct aan de slag gegaan in een dierenartsenpraktijk. Door de jaren heen heb ik bij verschillende praktijken goede ervaringen opgedaan. Het leukste om te doen vind ik het begeleiden en ondersteunen van dieren met overgewicht, de juiste voeding vinden bij ieder dier en het contact met de eigenaren. Ik doe dit werk met veel liefde en passie en ik ben heel blij te kunnen zeggen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken."

Persoonlijke interesse in voeding, gewichtsbegeleiding en OK assistentie.

Afgestudeerd in 2011 te Heerlen

Rianne Hensgens

Para-veterinair

‘’ Al van kleins af aan wist ik dat ik later met dieren wilde gaan werken. De gedachten gingen van dolfijnentrainer naar dierenarts en paraveterinair.  In 2012 ben ik dan ook afgestudeerd als paraveterinair dierenartsassistent.
Ik heb op verschillende plekken ervaring opgedaan en ben blij nu werkzaam te zijn in deze praktijk. Wat ik zo mooi vind aan dit beroep is dat ik niet alleen de dieren kan helpen, maar met behulp van adviezen en voorlichting ook de baasjes. Het zoeken naar een zo goed mogelijk passende oplossing voor baas en dier geeft mij veel voldoening.”  

Persoonlijke interesse in anesthesie en gebitsverzorging. 

Afgestudeerd in 2012 te Heerlen

Rianne met hondjes.jpg

Hannah Voeten

Para-veterinair

"Met 21 jaartjes jong ben ik afgestudeerd tot paraveterinair. Dat ik graag met dieren bezig ben was al vroeg bekend. Als kind was ik al dikke vriendjes met onze katten en konijnen. Vanaf mijn 6e voelde de rug van een paard al als mijn 2e thuis. Door vroeg in de paardensport werkzaam te zijn geweest ben ik als jonge meid steeds meer geïnteresseerd geraakt in medische zorg voor dieren. Tijdens mijn studie is mijn liefde voor dieren alleen maar groter geworden. Sinds kort mag ik met trots zeggen dat ik deel uit maak van dit gezellige team als Para-veteriniar! Met veel plezier hoop ik u en uw huisdier(en) zo goed mogelijk te kunnen helpen!"

Persoonlijke interesse in kattengedrag en OK assistentie.

Afgestudeerd in 2021 te Heerlen

Vacature

Dierenarts/para-veterinair/stagaire

Lijkt het je ook leuk om in ons team aan de slag te gaan?

Momenteel zijn wij helaas niet op zoek naar nieuwe werknemers, maar we staan altijd open voor suggesties. 

Stuur ons je CV en motivatie zodat we weten dat je geïnteresseerd bent in een plekje in ons gezellige team. 

Jelena Fanselow

Para-veterinair

"Van jongs af aan vond ik het al leuk om dieren te helpen en natuurlijk ook te knuffelen. Zelf heb ik nooit huisdieren gehad, maar op de een of andere manier wist ik wel dat dit mijn passie was. Daarom heb ik de opleiding tot paraveterinair met veel plezier en interesse afgemaakt en in 2020 ben ik afgestudeerd.
Helaas bleek een vervolgstudie fysiotherapie, omdat ik dierfysiotherapeut wilde worden, niet voor mij weggelegd. Op zoek naar een baan kwam Dierenkliniek Maastricht op mijn pad en hier werk ik hier sinds maart 2021.
Ik vind dit beroep vooral zo mooi omdat ik baasjes en dieren nu nóg beter kan helpen door advies te geven vanuit medisch oogpunt."


Persoonlijke interesse in tandheelkunde en orthopedie.


Afgestudeerd in 2020 te Heerlen

Danique Vossen

Para-veterinair in opleiding

"3 jaar geleden ben ik begonnen als dierenartsassistente. Ik had op dat moment geen diploma, maar heb het geluk gehad dat ik bij dierenarts Wetzels heel veel kennis mocht opdoen. Ik ben alsnog begonnen met de opleiding paraveterinair, wat ik met veel plezier doe! Ik hoop dit jaar de opleiding af te ronden. 

 

Het omgaan met de dieren is iedere dag opnieuw weer geweldig! Het mooie aan dit vak is dat je ook een leuke band met de eigenaren kunt opbouwen en hun het beste advies kunt geven. Zelf ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met mijn hondjes en in de paardenwereld.

 

Persoonlijke interesse in gebitsverzorging en OK assistentie.

Femke Beckers

Stagaire

Femke is in opleiding voor para-veterinair en zit momenteel in haar 3e leerjaar. Zij loopt tot 9 juli haar blokstage  bij ons om zo veel bij te leren over het reilen en zeilen in een dierenkliniek. U komt Femke tegen in de spreekkamer, maar ook aan de balie en aan de telefoon. 

 

Succes Femke! 

Vacatures

Dierenarts/para-veterinair/stagiaire

Vacature Dierenarts

Vanwege snelle groei van de praktijken zoeken we iemand die het leuk vindt om in een enthousiast team te werken voor 16 tot 32 uur per week. De startdatum is in overleg, maar uiterlijk voorjaar 2022. Veel of weinig ervaring maakt niet uit. Verdieping in een bepaald vakgebied zoals echo of interne is altijd fijn, en anders zoeken we iets wat je leuk vindt. Je zal op beide locaties ingezet worden.

Wil je meer informatie of ons graag eens leren kennen? Neem dan contact met ons op via sander@dierenkliniekmaastricht.nl, dan plannen we een kennismaking in!

Stage

Voor stagaires bieden we stageplaatsen van maximaal 3 aaneengesloten maanden aan voor 3e- en 4e-jaars para-veterinair studenten. Bij interesse mag je altijd een mailtje sturen met je CV en motivatie, dan kijken we of we in de gevraagde periode een plekje vrij hebben.