top of page
 
Even voorstellen

Dierenkliniek Maastricht heeft een jong en enthousiast team dat met liefde klaar staat voor u

en uw dier. Ons team volgt regelmatig nascholingen, zodat we u de nieuwste kennis in ons vakgebied kunnen bieden. 

Sander Mes

Dierenarts - eigenaar

Sander.jpg

“Na een leuke studie in Utrecht ben ik samen met Annick meegegaan naar het mooie Zuid-Limburg, waar we samen gesetteld zijn.  Ik heb ervaring opgedaan in verschillende klinieken in Zeeland (waar ik vandaan kom) en Zuid-Limburg. Hierna kregen we de kans om een eigen dierenkliniek te starten, waar we ons vol overgave op storten. Ik haal veel voldoening uit het oplossen van medische vraagstukken en het contact met de baasjes. Daarnaast heb ik een speciale interesse in de oogheelkunde, waar ik mijn kennis dan ook in blijf uitbreiden."

  

Afgestudeerd in 2014 te Utrecht

Sander werkt voornamelijk op locatie Heer

Persoonlijke interesse in oogheelkunde

Annick Mes-Brouwers

Dierenarts - eigenaar

 “Op mijn zevende nam ik de eerste zwerfkat mee naar huis en riep ik dat ik dierenarts ging worden. Mijn moeder heeft het geweten, want er waren altijd wel dieren in en rond ons huis te vinden. Een nest kittens van twee dagen oud, een gedumpte schildpad in de badkuip of een gevlekt paard in de wei, niets was te gek. Niet zo gek dat ik in 2014 afstudeerde als dierenarts.

 

Mijn persoonlijke interesse gaat uit naar de weke delen chirurgie. Binnen de kliniek voer ik standaard ingrepen uit zoals sterilisaties of castraties, maar ook ingewikkeldere operaties zoals het vastzetten van de maag bij grote honden of het inkorten van het gehemelte bij honden met een korte snuit. Hier verdiep ik me met enthousiasme steeds verder in, waardoor u voor veel ingrepen gewoon bij ons terecht kunt met uw dier.”

Afgestudeerd in 2014 te Utrecht

Annick werkt voornamelijk op locatie Heer

Persoonlijke interesse in weke delen chirurgie en kattengeneeskunde.

Annick.jpg

Maaike Schetters

Dierenarts

Maaike.jpg

Al vanaf dat ik een jaar of 3 was, wist ik wat ik wilde worden later: Dierendokter. Van deze droom ben ik eigenlijk nooit afgeweken. In 2013 heb ik van mijn droom realiteit kunnen maken en ben ik afgestudeerd als dierenarts in Utrecht.

In 2014 heb ik mijn eerste vakantiewaarnemingen gedaan in Maastricht en ben eigenlijk nooit meer vertrokken uit het mooie Limburg. Helaas zat toentertijd een vaste baan er nog niet in, maar ik ben altijd in de praktijk mee blijven lopen om ervaring op te doen.

Na wat omzwervingen in verschillende praktijken in Brabant (waar ik oorspronkelijk vandaan kom) ben ik vanaf 2016 weer terug op mijn vaste honk in Maastricht.  

Ik geniet vooral van de afwisseling in de praktijk, het contact met de dieren en de band die ik in de loop der jaren heb kunnen opbouwen met de baasjes."

  

Afgestudeerd in 2013 te Utrecht

Maaike werkt op locatie Brusselsepoort

Kimber Luyten

Dierenarts

"Sinds drie jaar werk ik met veel plezier als dierenarts gezelschapsdieren in de mooie stad Maastricht. Vanaf februari 2022 kom ik het team in Dierenkliniek Maastricht versterken. U kunt me tegenkomen in de spreekkamer, waar ik uw hond, kat, konijn of knaagdier met liefde behandel. Maar het liefst van al sta ik in de operatiekamer, want chirurgie is mijn passie. 

 

Ook thuis word ik omringd door dieren. Onze hond Vigo, blinde kat Andha, een groep van negen cavia's en enkele krielkipjes houden het leven hier bruisend. Naast het werk hou ik van actieve wandelingen in het bos, klimmen, muziek en (culturele) reizen."

 

Afgestudeerd in 2011 te Gent

Kimber werkt op beide locaties

 

Persoonlijke interesse in weke delen chirurgie

IMG-20220123-WA0006.jpg

Chantal Nitsche

Para-veterinair

"Ik ben al van kleins af aan zeer begaan met dieren en wist ook al snel dat ik iets met dieren wilde gaan doen. Mijn droom als klein kind was hondenbegeleider bij de politie, maar dat heeft zich in de loop van de jaren veranderd naar dierenartsassistente. Toen ik 2011 afstudeerde ben ik direct aan de slag gegaan in een dierenartsenpraktijk. Door de jaren heen heb ik bij verschillende praktijken goede ervaringen opgedaan. Het leukste om te doen vind ik het begeleiden en ondersteunen van dieren met overgewicht, de juiste voeding vinden bij ieder dier en het contact met de eigenaren. Ik doe dit werk met veel liefde en passie en ik ben heel blij te kunnen zeggen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken."

Persoonlijke interesse in voeding, gewichtsbegeleiding en administratie.

Afgestudeerd in 2011 te Heerlen

Chantal.jpg

Hannah Voeten

Para-veterinair

Hannah.jpg

"Met 21 jaartjes jong ben ik afgestudeerd tot paraveterinair. Dat ik graag met dieren bezig ben was al vroeg bekend. Als kind was ik al dikke vriendjes met onze katten en konijnen. Vanaf mijn 6e voelde de rug van een paard al als mijn 2e thuis. Door vroeg in de paardensport werkzaam te zijn geweest ben ik als jonge meid steeds meer geïnteresseerd geraakt in medische zorg voor dieren. Tijdens mijn studie is mijn liefde voor dieren alleen maar groter geworden. Sinds kort mag ik met trots zeggen dat ik deel uit maak van dit gezellige team als Para-veteriniar! Met veel plezier hoop ik u en uw huisdier(en) zo goed mogelijk te kunnen helpen!"

Persoonlijke interesse in kattengedrag en OK assistentie.

Afgestudeerd in 2021 te Heerlen

Vacature

Dierenarts/para-veterinair/stagaire

Lijkt het je ook leuk om in ons team aan de slag te gaan?

Momenteel zijn wij helaas niet op zoek naar nieuwe werknemers, maar we staan altijd open voor suggesties. 

Stuur ons je CV en motivatie zodat we weten dat je geïnteresseerd bent in een plekje in ons gezellige team. 

a62f39_a7efd3fe36134a6eb592a2581c113b59~

Jelena Fanselow

Para-veterinair

"Van jongs af aan vond ik het al leuk om dieren te helpen en natuurlijk ook te knuffelen. Zelf heb ik nooit huisdieren gehad, maar op de een of andere manier wist ik wel dat dit mijn passie was. Daarom heb ik de opleiding tot paraveterinair met veel plezier en interesse afgemaakt en in 2020 ben ik afgestudeerd.
Helaas bleek een vervolgstudie fysiotherapie, omdat ik dierfysiotherapeut wilde worden, niet voor mij weggelegd. Op zoek naar een baan kwam Dierenkliniek Maastricht op mijn pad en hier werk ik hier sinds maart 2021.
Ik vind dit beroep vooral zo mooi omdat ik baasjes en dieren nu nóg beter kan helpen door advies te geven vanuit medisch oogpunt."


Persoonlijke interesse in tandheelkunde en orthopedie.


Afgestudeerd in 2020 te Heerlen

Jelena.jpg

Danique Vossen

Para-veterinair

Danique.jpg

"Enkele jaren geleden ben ik begonnen als dierenartsassistente. Ik had op dat moment geen diploma, maar heb het geluk gehad dat ik bij dierenarts Wetzels heel veel kennis mocht opdoen. Ik ben hierna alsnog begonnen met de opleiding paraveterinair, welke ik in 2021 heb afgerond.

 

Het omgaan met de dieren is iedere dag opnieuw weer geweldig! Het mooie aan dit vak is dat je ook een leuke band met de eigenaren kunt opbouwen en hun het beste advies kunt geven. Zelf ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met mijn hondjes en in de paardenwereld.

 

Persoonlijke interesse in gebitsverzorging en OK assistentie.

Afgestudeerd in 2021 

Femke Beckers

Para-veterinair

"Na een leuke stage periode heb ik de kans gekregen om in deze gezellige kliniek te komen werken. Ik heb altijd al een hart voor dieren gehad. Het begon al op 7 jarige leeftijd met paardrijden, wat ik nu nog altijd met veel plezier doe. Verder vind ik het heerlijk om wandelingen met mijn hond te maken. Hopelijk start ik in 2023 met de opleiding dierbewegingstherapie bij honden."

 

Persoonlijke interesse OK assistentie.


Afgestudeerd in 2022 te Heerlen

20210331_125939(0).jpg

Joelle Courtens

Para-veterinair

Snapchat-1967591634.jpg

"Zolang ik me kan herinneren ben ik altijd bij de dieren te vinden. Van jongs af aan liep ik al tussen de katten en honden in. Ik hou van dieren en mijn werk is dan ook echt mijn passie, ik doe het met enorm veel plezier.

 

Inmiddels ben ik alweer 6 jaar werkzaam in de praktijk. Zelf heb ik 3 katten en sta ik bekend als het kattenvrouwtje. Ik verheug me er enorm op om de patiëntjes te leren kennen en zal altijd mijn uiterste best doen om u en uw dieren de beste ondersteuning te geven!"

Persoonlijke interesse in kattengeneeskunde en OK assistentie

Afgestudeerd 2015 te Heerlen

Imani van Lierop

Stagiaire

Imani zit momenteel in het 4e leerjaar van de opleiding tot para-veterinair. Ze loopt 4 dagen stage bij locatie Heer. U kunt haar tegenkomen aan de balie, aan de telefoon en in de spreekkamer.

PXL_20221216_094306684.jpg
Anoniem-bellen-150x150.png

Vacatures

Dierenarts/para-veterinair/stagiaire

Op dit moment zoeken we een para-veterinair én een dierenarts om ons leuke team te komen versterken.

 

Heb je interesse om binnen ons team te komen werken, wil je een stage bij ons lopen of wil je een keer een dagje meelopen? Stuur dan je CV met motivatie naar info@dierenkliniekmaastricht.nl

Voor 3e- en 4e-jaars para-veterinair studenten bieden we stageplaatsen van maximaal 3 aaneengesloten maanden aan. 

bottom of page