Even voorstellen

Dierenkliniek Maastricht heeft een jong en enthousiast team dat met liefde klaar staat voor u

en uw dier. Ons team volgt regelmatig nascholingen, zodat we u de nieuwste kennis in ons vakgebied kunnen bieden. 

Sander Mes

Dierenarts - eigenaar

“Na een leuke studie in Utrecht ben ik samen met Annick meegegaan naar het mooie Zuid-Limburg, waar we samen gesetteld zijn.  Ik heb ervaring opgedaan in verschillende klinieken in Zeeland (waar ik vandaan kom) en Zuid-Limburg. Hierna kregen we de kans om een eigen dierenkliniek te starten, waar we ons vol overgave op storten. Ik haal veel voldoening uit het oplossen van medische vraagstukken en het contact met de baasjes. Daarnaast heb ik een speciale interesse in de oogheelkunde, waar ik mijn kennis dan ook in blijf uitbreiden."

  

Afgestudeerd in 2014 te Utrecht

Persoonlijke interesse in oogheelkunde

Annick Mes-Brouwers

Dierenarts - eigenaar

 “Op mijn zevende nam ik de eerste zwerfkat mee naar huis en riep ik dat ik dierenarts ging worden. Mijn moeder heeft het geweten, want er waren altijd wel dieren in en rond ons huis te vinden. Een nest kittens van twee dagen oud, een gedumpte schildpad in de badkuip of een gevlekt paard in de wei, niets was te gek. In plaats van een strandvakantie ging ik naar Namibië om met Cheeta's te knuffelen of naar Lapland om met sledehonden te werken. Niet zo gek dat ik in 2014 afstudeerde als dierenarts met een leuke man op de koop toe.”

Afgestudeerd in 2014 te Utrecht

Persoonlijke interesse in weke delen chirurgie, voeding en kattengeneeskunde.

37750_427505749960_65898_n.jpg

Chantal Nitsche

Para-veterinair

"Ik ben al van kleins af aan zeer begaan met dieren en wist ook al snel dat ik iets met dieren wilde gaan doen. Mijn droom als klein kind was hondenbegeleider bij de politie, maar dat heeft zich in de loop van de jaren veranderd naar dierenartsassistente. Toen ik 2011 afstudeerde ben ik direct aan de slag gegaan in een dierenartsenpraktijk. Door de jaren heen heb ik bij verschillende praktijken goede ervaringen opgedaan. Het leukste om te doen vind ik het begeleiden en ondersteunen van dieren met overgewicht, de juiste voeding vinden bij ieder dier en het contact met de eigenaren. Ik doe dit werk met veel liefde en passie en ik ben heel blij te kunnen zeggen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken."

Persoonlijke interesse in voeding, gewichtsbegeleiding en OK assistentie.

Afgestudeerd in 2011 te Heerlen

Rianne Hensgens

Para-veterinair

‘’ Al van kleins af aan wist ik dat ik later met dieren wilde gaan werken. De gedachten gingen van dolfijnentrainer naar dierenarts en paraveterinair.  In 2012 ben ik dan ook afgestudeerd als paraveterinair dierenartsassistent.
Ik heb op verschillende plekken ervaring opgedaan en ben blij nu werkzaam te zijn in deze praktijk. Wat ik zo mooi vind aan dit beroep is dat ik niet alleen de dieren kan helpen, maar met behulp van adviezen en voorlichting ook de baasjes. Het zoeken naar een zo goed mogelijk passende oplossing voor baas en dier geeft mij veel voldoening.”  

Persoonlijke interesse in anesthesie en gebitsverzorging. 

Afgestudeerd in 2012 te Heerlen

Rianne met hondjes.jpg

Hannah Voeten

Stagaire para-veterinair

Hannah is in opleiding voor para-veterinair en zit momenteel in haar 4e jaar. Hannah heeft tijdens haar 3e jaar reeds stage bij ons gelopen en we zijn meer dan blij dat we haar weer terug mogen verwelkomen voor haar eindstage.

 

U komt Hannah tegen in de spreekkamer, maar ook aan de balie en aan de telefoon. 

 

Succes Hannah! 

Vacature

Dierenarts/para-veterinair/stagaire

Lijkt het je ook leuk om in ons team aan de slag te gaan?

Momenteel zijn wij helaas niet op zoek naar nieuwe werknemers, maar we staan altijd open voor suggesties. 

Stuur ons je CV en motivatie zodat we weten dat je geïnteresseerd bent in een plekje in ons gezellige team.