top of page

 Chirurgie

Afbeelding8.jpg

In de kliniek voeren we dagelijks kleine en grote operaties uit. Beide locaties beschikken over een eigen operatiekamer met moderne bewaking-, beademing- en gasanaesthesie-apparatuur. Gasnarcose is een zeer veilige methode waarbij uw dier snel wakker is na de ingreep met zo min mogelijk bijwerkingen.

 

Elke narcose wordt zorgvuldig aangepast aan de diersoort, het ras, gewicht en leeftijd van uw huisdier. Hiermee worden narcose-risico's beperkt tot een minimum. Bij dieren met een onderliggend probleem, zoals een hartafwijking, wordt een aangepast protocol gehanteerd, waardoor ook deze dieren veilig onder narcose gebracht kunnen worden.

We vragen u om uw dier voor een ingreep nuchter te houden. Dit houdt in dat uw dier minstens acht uur voor de operatie niet meer mag eten. Drinken mag wel gewoon! Mocht u twijfelen of de ingreep doorgang kan vinden omdat uw dier ziek(er) lijkt, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. 

Een greep uit de operaties die we zoal uitvoeren:

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van operaties die we uitvoeren. Onze dierenartsen zijn zeer bedreven in chirurgie. Mocht uw dier een ingreep nodig hebben dan zullen we altijd eerst kijken of we de ingreep in een van onze eigen locaties uit kunnen voeren. Wilt u een dier naar ons verwijzen voor een ingreep, informeer dan naar de mogelijkheden.

Indien u vragen heeft voor of na de ingreep twijfel dan niet om ons te bellen. We begrijpen dat iedere ingreep voor u en uw dier spannend kan zijn. 

bottom of page