top of page
 
Dierenkliniek Maastricht - Locatie Brusselsepoort

In juni 2021 opent onze tweede vestiging haar deuren: locatie Brusselsepoort.

We merkten in onze eerste kliniek in Heer dat we er ontzettend veel voldoening uit haalden om de huisdieren van Maastricht en omstreken goede veterinaire zorg te kunnen bieden. Jong en enthousiast als we zijn begon het al snel weer te kriebelen om het nóg beter te doen. 

In juni 2021 openen we de deuren van Dierenkliniek Maastricht - Brusselse Poort. Dit is de voortzetting van collega praktijk Dierenkliniek Wetzels. Ook deze kliniek beschikt, net als de praktijk in Heer, over een ruime wachtkamer, twee spreekkamers, een operatiekamer, een prettige recovery en een röntgenkamer. Hoewel de praktijk gevestigd is op een nieuwe locatie in een ander pand zult u hier nog steeds de vertrouwde gezichten van het oude team zien. Maaike en Danique zullen de goede zorg die ze u al boden voortzetten en waar mogelijk verbeteren naar de standaard van Dierenkliniek Maastricht. 

Wij begrijpen dat de band tussen mens en dier iets heel speciaals is en dat ook uw dier de beste medische zorg verdient als het ziek is. Daarom bieden we u naast een professionele, vooral ook een persoonlijke aanpak en de nieuwste kennis in ons vakgebied. Zowel op het gebied van genezing als op preventie. 

Benieuwd geworden naar onze kliniek?


Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we leren u en uw dier graag beter kennen!

Het team van Dierenkliniek Maastricht

bottom of page