Zoeken
  • Dierenkliniek Maastricht

Puppy party!

UDATE: Wegens de laatste ontwikkelingen rondom COV-19 zijn wij helaas genoodzaakt om de geplande puppyparty te annuleren. Houd onze website en facebook pagina goed in de gaten! Wij zullen zo spoedig mogelijk een nieuwe datum plannen, deze zal dan hier te zien zijn.


Voor het eerst in de geschiedenis van Dierenkliniek Maastricht organiseren onze paraveterinairs Rianne en Chantal een puppy party!


Wat is een puppy party?

Een puppy party is een informatieve avond voor pups van 8 tot en met 16 weken en hun baasje(s). Tijdens deze avond worden allerlei onderwerpen besproken zoals socialisatie/opvoeding, verzorging, preventieve zorg en verzekering. Daarnaast komen de puppy's deze avond in contact met elkaar en leren ze onze praktijk alvast op een speelse manier kennen zonder dat er een prik of andere behandeling gegeven wordt.


Wanneer?

Onze eerste puppy party zal plaatsvinden op donderdag 26 maart van 18.30 uur tot 19.30 uur in onze praktijk.

Interesse? U kunt zich aanmelden via ons e-mail adres: info@dierenkliniekmaastricht.nl (max. 2 personen per pup). Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. Vol=vol!


Deelname is gratis voor puppy's en baasjes die al bij ons ingeschreven staan. Staat u nog niet in ons klantenbestand? Ook dan bent u uiteraard van harte welkom! Wij vragen dan wel een kleine bijdrage van €5,-. Bij het eerstvolgende (vaccinatie)consult krijgt u dit bedrag van ons terug in de vorm van korting.


Kom je ook? Het wordt beslist reuze gezellig!

0 reacties

Gegevens


Dierenkliniek Maastricht

Einsteinstraat 26

6227 BX  Maastricht

043-204 1091   (ook bij spoed)

info@dierenkliniekmaastricht.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

9.00 - 20.00 uur

9.00 - 20.00 uur

9.00 - 18.00 uur

9.00 - 18.00 uur

9.00 - 20.00 uur

Weekenddienst

Weekenddienst

Social media

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • White Youtube Icoon

Op al onze (be)handelingen zijn de Algemene voorwaarden van de KNMvD van toepassing..