top of page
Zoeken

Oktober: maand van de oudere kat!

Wist u dat een kat vanaf 7 jaar al als senior gezien wordt? Hoewel katten wel 20 jaar kunnen worden steken de eerste ouderdomsklachten vanaf deze leeftijd de kop op. Daarom is de maand oktober uitgeroepen tot maand van de oudere kat.


Vroegtijdig opsporen van problemen


Het doel van deze maandactie is om vroegtijdig problemen op te sporen aan organen als de nieren of de schildklier, maar bijvoorbeeld ook aan de gewrichten. Artrose is een stille aandoening die vaak onopgemerkt voorbij gaat terwijl 90% van de katten boven de 12 hier last van heeft. Deze aandoeningen ontstaan vaak sluimerend. Vooral in de begin stadia is nog niet aan de kat te zien dat er iets scheelt.

Door het vroegtijdig ontdekken hiervan kan de levensverwachting beduidend verhoogd worden.Wat u kunt verwachten tijdens een senior check


Tijdens de senior check wordt uw kat op de volgde punten door de assistente gecontroleerd:


  • beluisteren van hart en longen

  • bekijken van vacht en huid

  • navoelen van het bewegingsapparaat

  • checklijst invullen en bespreken (deze krijgt u vooraf aan de afspraak aan de balie)

Ook wordt er tijdens dit consult bloed afgenomen. Wenst u liever geen bloedonderzoek? Geef dit dan aan bij het maken van de afspraak.


De kosten van de seniorcheck van uw kat bedragen incl. bloedonderzoek €124,75.


Voor het inplannen van een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken via 043-2041091 voor locatie Heer of 043-3433070 voor locatie Brusselsepoort.
6 Comments


Minhaz Uddin
Minhaz Uddin
Dec 17, 2023

"De Essentie van Goede Blogs: Inspireren, Informeren en Verbinden"


In de dynamische wereld van het internet vervullen goede blogs een cruciale rol in het overbrengen van informatie, het delen van inzichten en het opbouwen van gemeenschappen. Deze verkenning duikt diep in de kern van wat goede blogs definiëren, analyseert de essentiële elementen die ze kenmerken en belicht hun impact op het digitale landschap.


Goede blogs onderscheiden zich door de kunst van het creëren van waardevolle content. Het begint met een doordachte compositie van woorden die niet alleen informatief zijn, maar ook de lezer inspireren en betrekken. Deze blogs gaan verder dan louter tekst op een scherm; ze vormen een digitale vertolking van verhalen die de lezer meenemen op een betekenisvolle…


Like

Minhaz Uddin
Minhaz Uddin
Dec 01, 2023

Natuurlijk, hier zijn enkele recente trends binnen de mode-industrie en specifiek voor damesmode, herenmode en kinderkleding:


### Algemene Modetrends:

1. **Duurzaamheid en Milieubewustzijn:**

Consumenten tonen een groeiende interesse in duurzame mode, waarbij merken zich richten op milieuvriendelijke materialen, recycling en ethische productiepraktijken.


2. **Digitale Innovaties:**

Virtuele modeshows, online winkelervaringen en digitale kledingontwerpen zijn prominente trends, versneld door de impact van technologie en de verschuiving naar online winkelen.


3. **Inclusiviteit:**

De roep om inclusiviteit in de mode-industrie zet door, met merken die diversiteit in modellen, maten en achtergronden omarmen.


4. **Comfortabele Kleding:**

Comfort staat centraal, vooral na de toename van thuiswerken. Loungewear, oversized silhouetten en comfortabele stoffen blijven populair.


5. **Retro Invloeden:**

Vintage en retro-stijlen zijn terug in de mode, …


Like

Het lijkt erop dat je op zoek bent naar dakdekkers in Nederland. Het vinden van de juiste dakdekker is essentieel voor kwalitatief dakwerk. Hier zijn enkele stappen die je kunt overwegen: Online Zoekopdracht: Gebruik online zoekmachines om dakdekkers in Nederland te vinden. Typ bijvoorbeeld "dakdekkers Nederland" in de zoekbalk. Vergelijkingswebsites: Er zijn online vergelijkingswebsites die je kunnen helpen bij het vinden van dakdekkers en het vergelijken van prijzen en beoordelingen. Vraag Aanbevelingen: Vraag vrienden, familie of buren om aanbevelingen. Persoonlijke ervaringen kunnen waardevol zijn. Controleer Beoordelingen en Recensies: Bekijk beoordelingen en recensies van andere klanten om inzicht te krijgen in de kwaliteit van het werk en de betrouwbaarheid van de dakdekker. Vergunningen en Verzekeringen: Controleer of de dakdekker de benodigde vergunningen heeft en goed verzekerd is. Dit is belangrijk voor…


Like

Een last-minute vakantiehotel is een accommodatie die je op korte termijn kunt boeken voor een vakantie. Deze hotels bieden speciale aanbiedingen en kortingen voor reizigers die op het laatste moment beslissen om op vakantie te gaan. Hier zijn enkele kenmerken en overwegingen met betrekking tot last-minute vakantiehotels:

  1. Kortetermijnboekingen: Last-minute vakantiehotels staan open voor boekingen met een korte leadtijd, meestal slechts enkele dagen of weken voor de gewenste aankomstdatum.

  2. Kortingen en aanbiedingen: Deze hotels bieden vaak kortingen op kamerprijzen of pakketten om onverkochte kamers te vullen. De tarieven kunnen aanzienlijk lager zijn dan normaal, waardoor reizigers geld kunnen besparen.

  3. Flexibiliteit: Omdat last-minute boekingen vaak afhangen van beschikbaarheid, is het belangrijk dat reizigers flexibel zijn wat betreft de bestemming en reisdatums. Je…

Like

Wat is een elektrische scooter?


Een elektrische scooter is een vervoermiddel dat wordt aangedreven door een elektrische motor en wordt gevoed door oplaadbare batterijen in plaats van een verbrandingsmotor die benzine of diesel gebruikt. Elektrische scooters zijn ontworpen voor korte tot middellange afstanden en zijn een populair vervoermiddel in stedelijke gebieden.


De voordelen van een elektrische scooter


Elektrische scooters bieden verschillende voordelen ten opzichte van scooters met verbrandingsmotoren en andere vervoermiddelen. Hier zijn enkele van de voordelen van elektrische scooters:


  1. Milieuvriendelijkheid: Elektrische scooters stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit, zoals koolmonoxide en stikstofoxiden, en dragen daarom bij aan een schonere luchtkwaliteit en verminderde luchtvervuiling. Ze helpen ook bij het verminderen van de CO2-uitstoot, wat bijdraagt aan de…

Like
bottom of page