Zoeken

Feestdagen: waar let ik op?


De feestdagen staan voor de deur. Een periode waar veel mensen naar uitkijken. Kerst en oudejaarsavond zijn de dagen waar we graag samen komen met familie en vrienden en genieten van de gezelligheid, de cadeaus, het lekkere eten en de mooie versiering. Een kerstboom wordt in huis gehaald die met lichtjes en versiering wordt opgetuigd. We vergeten hierbij natuurlijk niet onze huisdieren, zij horen immers tot de familie. Om er voor te zorgen dat voor hun ook de feestdagen een feestje is, vertellen wij u graag iets meer over de dingen waar u op kunt letten.


Eten en verwennen


Met de feestdagen zetten we graag allerlei lekkernijen op tafel om de hele dag van te kunnen smikkelen. Als de hond dan naast ons zit met die grote lieve ogen kunnen we de verleiding toch maar moeilijk weerstaan en krijgt hij toch iets van tafel. Ze mogen zeker iets extra’s krijgen maar let wel goed op met wat u geeft. Niet ieder extraatje van tafel is geschikt voor uw hond of kat.


In strooigoed zitten veel suikers en deze suikers kunnen tot maagklachten en diarree lijden. Voeding die voor mensen bedoeld is bevat vaak vee