top of page
Zoeken

Even voorstellen

In corona tijd hebben we heel veel nieuwe (jonge) patiëntjes mogen verwelkomen in de kliniek en we merken dat dierenbaasjes ons graag warm aanbevelen bij vrienden en familie. Wij zijn ontzettend trots op dit vertrouwen in ons en onze kliniek. Omdat we er voor willen zorgen dat we afspraken tijdig in kunnen blijven plannen en om een patiëntenstop te voorkomen is het tijd om ons team te versterken met een nieuw lid.


Vanaf 1 februari verwelkomen we dierenarts Kimber in ons team. Kimber is afgestudeerd in 2011 in Gent en werkt sinds 3 jaar in het mooie Maastricht. Ze stelt zich graag even voor.

"Sinds drie jaar werk ik met veel plezier als dierenarts gezelschapsdieren in de mooie stad Maastricht. Vanaf februari 2022 kom ik het team in Dierenkliniek Maastricht versterken. U kunt me tegenkomen in de spreekkamer, waar ik uw hond, kat, konijn of knaagdier met liefde behandel. Daarnaast sta ik ook heel graag in de operatiekamer, want chirurgie is mijn passie.


Ook thuis word ik omringd door dieren. Onze hond Vigo, blinde kat Andha, een groep van negen cavia's en enkele krielkipjes houden het leven hier bruisend. Naast het werk hou ik van actieve wandelingen in het bos, klimmen, muziek en (culturele) reizen."

Comments


bottom of page