top of page
 
Even voorstellen

Dierenkliniek Maastricht heeft een jong en enthousiast team dat met liefde klaar staat voor u

en uw dier. Ons team volgt regelmatig nascholingen, zodat we u de nieuwste kennis in ons vakgebied kunnen bieden. 

Sander Mes

Dierenarts - eigenaar

DSC00299.JPG

“Na een leuke studie in Utrecht ben ik samen met Annick meegegaan naar het mooie Zuid-Limburg, waar we samen gesetteld zijn.  Ik heb ervaring opgedaan in verschillende klinieken in Zeeland (waar ik vandaan kom) en Zuid-Limburg. Hierna kregen we de kans om een eigen dierenkliniek te starten, waar we ons vol overgave op storten. Ik haal veel voldoening uit het oplossen van medische vraagstukken en het contact met de baasjes. Daarnaast heb ik een speciale interesse in de oogheelkunde, waar ik mijn kennis dan ook in blijf uitbreiden."

  

Afgestudeerd in 2014 te Utrecht

Persoonlijke interesse in oogheelkunde

Annick Mes-Brouwers

Dierenarts - eigenaar

 “Op mijn zevende nam ik de eerste zwerfkat mee naar huis en riep ik dat ik dierenarts ging worden. Mijn moeder heeft het geweten, want er waren altijd wel dieren in en rond ons huis te vinden. Een nest kittens van twee dagen oud, een gedumpte schildpad in de badkuip of een gevlekt paard in de wei, niets was te gek. In plaats van een strandvakantie ging ik naar Namibië om met Cheeta's te knuffelen of naar Lapland om met sledehonden te werken. Niet zo gek dat ik in 2014 afstudeerde als dierenarts met een leuke man op de koop toe.”

Afgestudeerd in 2014 te Utrecht

Persoonlijke interesse in weke delen chirurgie, voeding en kattengeneeskunde.

37750_427505749960_65898_n.jpg

Rachèlle Linckens

Para-veterinair

foto website.jpg

"Dat ik ‘iets met dieren’ wilde gaan doen was van jongs af aan al duidelijk, uiteindelijk heb ik gekozen voor de opleiding tot Dierenartsassistente Para-veterinair welke ik in 2007 heb afgerond. Hierna ben ik gestart met de opleiding Diermanagement, maar na 2 jaar heb ik besloten dat mijn hart ligt in het werken in de praktijk. De afgelopen jaren heb ik in verschillende praktijken ervaring opgedaan en ben ik met alle aspecten van het vak in aanraking gekomen, al gaat mijn persoonlijke interesse uit naar anesthesie, operatieassistentie en de verzorging van opnamepatiënten. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan yoga, het lezen van een goed boek, een wandeling in de natuur, gezellig eten en drinken met familie en vrienden en natuurlijk knuffelen met mijn 2 katten.

Afgestudeerd in 2007

Persoonlijke interesse in voeding en OK assistentie 

Rianne Hensgens

Para-veterinair

‘’ Al van kleins af aan wist ik dat ik later met dieren wilde gaan werken. De gedachten gingen van dolfijnentrainer naar dierenarts en paraveterinair.  In 2012 ben ik dan ook afgestudeerd als paraveterinair dierenartsassistent.
Ik heb op verschillende plekken ervaring opgedaan en ben blij nu werkzaam te zijn in deze praktijk. Wat ik zo mooi vind aan dit beroep is dat ik niet alleen de dieren kan helpen, maar met behulp van adviezen en voorlichting ook de baasjes. Het zoeken naar een zo goed mogelijk passende oplossing voor baas en dier geeft mij veel voldoening.”  

Afgestudeerd in 2012 te Heerlen

Persoonlijke interesse in anesthesie en gebitsverzorging. 

Rianne met hondjes.jpg

Chantal Nitsche

Para-veterinair

Foto Chantal.png

"Ik ben al van kleins af aan zeer begaan met dieren en wist ook al snel dat ik iets met dieren wilde gaan doen. Mijn droom als klein kind was hondenbegeleider bij de politie, maar dat heeft zich in de loop van de jaren veranderd naar dierenartsassistente. Toen ik 2011 afstudeerde ben ik direct aan de slag gegaan in een dierenartsenpraktijk. Door de jaren heen heb ik bij verschillende praktijken goede ervaringen opgedaan. Het leukste om te doen vind ik het begeleiden en ondersteunen van dieren met overgewicht, de juiste voeding vinden bij ieder dier en het contact met de eigenaren. Ik doe dit werk met veel liefde en passie en ik ben heel blij te kunnen zeggen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken."

Persoonlijke interesse in voeding, gewichtsbegeleiding en OK assistentie.

Afgestudeerd in 2011 te Heerlen

Hannah Voeten

Stagaire para-veterinair

Hannah is in opleiding voor para-veterinair en zit momenteel in haar 3e jaar. Hannah had een hele mooie stage geregeld op het zonnige Bonaire, maar helaas moest ze eerder terugkomen vanwege de uitbraak van het Corona virus. Gelukkig voor ons vind ze het ook leuk om in Maastricht aan de slag te gaan. 

 

Om de fijne kneepjes van het vak te leren loopt ze stage in onze kliniek. U komt Hannah tegen in de spreekkamer, maar ook aan de balie en aan de telefoon. 

 

Succes Hannah! 

Hannah.jpg
bottom of page