top of page

 Speciaal voor de allerkleinsten

huisdieren

Een goede start in het leven is het halve werk. 

Daarom hebben we voor onze allerjongste patiëntjes twee speciale acties die het hele jaar door lopen. 

*De voorwaarden van deze acties vind u onderaan de pagina. 

Puppy- en kittencheck

Er breekt een spannende tijd aan, want een jonge pup of kitten geeft veel plezier, maar ook grote verantwoordelijkheid. Vaak zien wij jonge dieren alleen op negen en twaalf weken leeftijd en daarna als ze een jaar oud zijn. Maar in de tussentijd ontwikkelt uw pup of kitten zich in korte tijd tot een volwassen dier met alles wat hierbij komt kijken.  

Omdat wij begrijpen dat u misschien wat tips kunt gebruiken, of gewoon even wilt laten controleren of uw nieuwe huisgenootje zich ontwikkelt zoals het hoort, bieden wij u een gratis puppy- of kittencheck. 

De puppy- of kittencheck

Als uw kleintje net in huis is kijken we hem of haar graag even na zodat we zeker weten dat er geen                    gezondheidsredenen zijn die een goede start in de weg staat. Dit is tevens een mooi moment om uw                      pup/kitten alvast aan de kliniek en het lichamelijk onderzoek te laten wennen, zodat hij of zij meteen                        leert dat een bezoekje aan de dierenarts niet altijd vervelend hoeft te zijn!

6-maandencheck

Dieren worden sneller volwassen dan wij. Met 6 maanden zitten ze volop in de pubertijd.  De hormonen beginnen op te spelen, de tanden zitten midden in de wisselfase, de voedingsbehoefte veranderd, de eerste loopsheid kan elk moment komen. Genoeg dingendie nieuwe vragen opwerpen. Daarom bent u als uw dier 6 maanden oud is van harte welkom oor een gratis 6-maandencheck bij onze gediplomeerde para-veterinairen. Zij doen een korte lichamelijke controle, kijken of alle tanden netjes gewisseld zijn, bespreken het nieuwe ontwormingsschema en het puntje sterilisatie/castratie met u en helpen u graag verder bij problemen waar u mogelijk tegen aan loopt op deze uitdagende leeftijd 

*Voorwaarden puppy- en kittencheck:

U bent welkom voor de eerste check van uw pup zodra hij of zij bij u in huis is. Wij bieden dit aan als aanvullende service. Indien uw pup of kitten tijdens de check vaccinaties en/of medische zorg nodig blijkt te hebben, dan worden de hiervoor geldende tarieven in rekening gebracht. 

bottom of page